Menu

Deser lodowy z musem truskawkowym

14

Creme brulee w aromacie rozmarynu

17

Tiramisù

18

Ciasto czekoladowe z lodami

22

Eskalopki z kurczaka

43
w sosie truflowym podane z gnocchi verdi

Medaliony z polędwiczki wieprzowej

47
i prosciutto w sosie kurkowym na puree z batatów

Polędwica wołowa z pieca

69
w sosie balsamico z grillowanymi warzywami i nasionami amarantusa

Stek z polędwicy wołowej

71
z ziemniakami po sycylijsku i sosem Jack Daniel's z gorgonzolą

Espresso

8

Americano

8

Americano z mlekiem

9

Macchiato

9

Cappuccino

11

Caffe Latte

11

Herbata

12

Doppio

12

Herbata sezonowa

14

Cola, Cola Zero, Fanta, Sprite, Tonic

7

Cappy

7
jabłkowy, pomarańczowy, pomidorowy, czarna porzeczka

S. Pellegrino

8
woda gazowana 0,25 l

Acqua Panna

8
woda niegazowana 0,25 l

Fuzetea cytrynowa/brzoskwiniowa

8

Lemoniada domowa

10

Lemoniada sezonowa

12

Kawa mrożona

13

Herbata mrożona domowa

14

Kawa mrożona

16
z lodami

S. Pellegrino

16
woda gazowana 0,75 l

Acqua Panna

16
woda niegazowana 0,75 l

Tagliatelle carbonara

29

Tagliatelle bolognese

29

Tagliatelle z kurczakiem

32
pomiodorami suszonymi, groszkiem cukrowym i tymiankiem w sosie winno-maślanym

Tagliatelle z polędwiczką wieprzową

34
w sosie z gorgonzoli i zielonego pieprzu

Tagliatelle verdi z łososiem

35
w sosie pomidorowym

Tagliatelle z krewetkami

37
suszonymi pomidorami i rukolą

Papardelle z kurczakiem i borowikami

38
w sosie śmietanowym z grogonzolą

Taglierini neri z krewetkami

38
z orzechami włoskimi i pomidorami cherry

Foccaccia z rozmarynem

11
i solą morską

Antipasti mała

27

Carpaccio z łososia

31
marynowanego w zielonym pieprzu z kaparami i oliwkami

Smażone krewetki

34
z masłem czosnkowym, natką pietruszki i grzankami

Carpaccio z polędwicy wołowej

37
z rukolą i parmezanem orazd domowymi grissini

Tatar z polędwicy wołowej

37
z marynowanymi grzybami słomkowymi i musztardą dijon

Antipasti duża

41

Risotto z polędwiczką wieprzową i borowikami

36

Risotto z krewetkami i szafranem

38

Burger z krewetkami

34
i frytkami z batata

Łosoś z pieca

47
na czarnej soczewicy w sosie cytrynowo-kaparowym z pieczonym jarmużem

Polędwica z dorsza

49
w sosie ze szpinaku i gorgonzoli na taglierini neri

Arbuz z serem feta i dressingiem cytrynowo-miętowym

28

Cezar

30
z grillowanym kurczakiem, grzankami i płatkami parmezanu

Mozzarella di bufala z chipsami z batata, pomidorami i pesto bazyliowym

31

Grillowany kurczak

31
marynowany w pesto, ser gorgonzola, karmalizowana gruszka i orzechy nerkowca

Smażone krewetki

33
marynowane w czosnku i natce, awokado, mango,filety z pomarańczy, dressing cytrusowy

Grillowana polędwica wołowa

34
warzywa, pestki słonecznika, dressing musztardowo-miodowy

Kaszotto z pęczaka

27
z pieczonymi warzywami, grillowanym boczniakiem i nasionami chia

Gnocci verdi

28
z ragout warzywnym i nasionami amarantusa

Burger wegetariański

29
z frytkami z batata

Spaghetti aglio olio

29

Risotto z masłem truflowym i parmezanem

39

Pomidorowa

11
z makaronem

Spaghetti bolognese

14

Pizza

15
z szynką

Antrykocik z kurczaka

16
z ziemniakami z wody i mizerią

Chicken nuggets

19
z frytkami

Margherita

21

Honolulu

24
szynka, ananas

Capriciosa

25
szynka, pieczarki, cebula

Pasterska

28
szpinak, ser kozi, bekon

Pollo

28
ser kozi, grillowany kurczak, suszone pomidory, pesto bazyliowe

Toskania

29
orzeszki pini, pomidory cherry, parmezan

Wiejska

31
boczek, cebula, ogórek kiszony

Vegetariana

32
mozzarella di bufala, suszone pomidory, cukinia

Salame piccante

34

Salami milano

34

Salame picante peperoni

36
papryczki peperoni, ser kozi

Quattro formaggi

36
gorgonzola, taleggio, parmezan, mozzarella

Gamberetti

36
krewetki, ser kozi, suszone pomidory, pesto z bazylii

Prosciutto

36
prosciutto crudo, rukola, oliwa z oliwek

Prosciutto di bufala

38
prosciutto crudo,mozzarella di bufala, suszone pomidory

Rosół z makaronem

14

Chłodnik z botwiny

16

Krem z pomidorów z mozzarellą i płatkami migdałowymi

16

Zupa z owocami morza

24